Hyra förråd Mariefred

Hyra av förråd i Mariefred


För dig som bor i Mariefred finns det nu möjlighet att hyra förråd för till exempel magasinering på hemorten. På Värja 4 ligger Prinsens Lagers lokaler, smidiga att nå och väl utrustade för allt från förvaring av möbler till mc-förvaring, och allt detta i Mariefred. Hos oss kan du hyra förråd i olika storlekar, och du betalar bara för de kvadratmeter du hyr, vilket sänker dina kostnader. Vi på Prinsens Lager vill göra magasinering och förvaring enkel, och därför kan du hyra förråd i Mariefred direkt via vår hemsida!

Säker mc-förvaring i Mariefred


Du som åker hoj kommer att ha stor nytta av att hyra förråd av oss. Här får du en säker mc-förvaring, och det direkt i Mariefred. Varje in- och utpassage kontrolleras med kamera, och du tar dig in i lokalerna med hjälp av en personlig kod. Nattetid är våra förråd larmade, och är du intresserad av en försäkring av din mc kan vi även erbjuda försäkringslösningar av det du förvarar i våra förråd. Allt för att du ska känna dig trygg i att hyra förråd för allt från julpyntsförvaring till mMc-förvaring i våra lokaler i Mariefred.

Smidigt att hyra förråd i Mariefred


”Vanliga” förråd såväl som för cc-förråd kan du enkelt boka direkt via vår hemsida. Här kan du se vilka storlekar som finns lediga, och även direkt se kostnaden för dessa. Undrar du över något kan du kontakta vår kundtjänst på nummer 076-003 60 31, på vardagar mellan 10:00 och 17:00. Har du inga större funderingar kan du snabbt hyra och få tillgång till ett förråd i Mariefred, och oftast kan du flytta in i lokalen redan samma dag! Så tveka inte, utan använd dig av vår onlinebokning redan nu för att snabbt få tillgång till magasinering i Mariefred!

Prisförfrågan

Vill du få en gratis offert på förråd?