Magasinera möbler, möbelförvaring Gävle

Att magasinera möbler – smart och smidigt


Platsbrist, säljande av föräldragård, byte till mindre bostad, samboprov samt längre studier utomlands. Alla dessa och många fler är orsaker till varför människor väljer att magasinera möbler. Orsakerna till att människor väljer att magasinera möblerna hos oss på Konceptlokaler är också många, och nu har vi öppnat upp vår moderna anläggning i Gävle där du kan boka förråd för möbelförvaring smidigt och snabbt via vår hemsida! Vi ger dig kunglig service med traditionen i svensk företagsamhet och moderniteten i ett nytänkande företag som satsar på smarta lösningar!

Möbelförvaring hos Konceptlokaler i Gävle


Vad är då fördelarna med att hyra förråd för möbelförvaring hos Konceptlokaler i Gävle? Jo, bland annat så får du otroligt moderna säkerhetssystem hos oss. Vi använder oss av elektroniska inloggningssystem, vilket innebär att du får en personlig kod som ger dig tillgång till lokalen och ditt förråd. Det innebär att bara de som har behörighet kan komma in i våra anläggningar. Kameror för bevakning samt larm höjer säkerheten ytterligare. Oroar du dig för att få fuktskador på dina möbler och saker? I våra anläggningar i Gävle behöver du inte det. Där är det torrt och uppvärmt, så här kan du tryggt och säkert magasinera dina möbler.

Boka möbelförvaring hos oss!


Hos oss kan du boka möbelförvaring i förråd av olika storlek, vilket är perfekt eftersom du då bara behöver betala för den yta som du behöva! Du bokar enklast via vår hemsida, men det går även bra att ringa vår kundtjänst på nummer 076 – 003 60 3 (vardagar mellan 08:00 och 17:00). Dit kan du även ringa om du har frågor angående våra tjänster och angående att magasinera möbler i just Gävle!

Prisförfrågan

Vill du få en gratis offert på förråd?