Magasinering Ljungby

Prinsens Lager – när du behöver utrymmen för magasinering i Ljungby


Så var det dags att flytta till mindre bostad, och helt plötsligt får inte möblerna och prylarna plats längre. Vad blir lösningen då? Jo, hyra ett förråd för magasinering av sakerna, hos Prinsens Lager i Ljungby! Det finns såklart fler anledningar till varför du kan tänkas behöva ett utrymme för magasinering. Du kanske måste tömma din lägenhet innan den ska hyras ut när du backpackar? Eller ska du flytta ihop med din bättre hälft och ni kan inte bestämma er för vilka möbler som ska användas i den nya bostaden? I alla dessa lägen är magasinering ett smidigt alternativ till att göra sig av med grejerna. I ett av våra förråd i Ljungby försvinner sakerna ur din åsyn.

Magasinering hos oss


Magasinering i våra lokaler i Ljungby är smidigt, säkert och tryggt. Vi har fokuserat på de viktiga grejerna när det gäller magasinering, alltså; säkerhet, renhet, torrhet. Vi har både elektroniska säkerhetssystem med inloggning som registrerar vem som rör sig in och ut ur lokalen, samt kameraövervakning som bidrar till säkerheten. Torrt och rent ser vi som en självklarhet när det gäller magasinering, och våra lokaler i Ljungby är inget undantag på den punkten.

Hur hyr jag ett förråd för magasinering hos er?


Enklast är det att hyra ett förråd i Ljungby här via vår hemsida. Vår onlinebokning är smidig, och där kan du välja storlek på ditt förråd. Genom att just välja storlek justeras även priset på förrådet, så att du inte behöver betala för mer yta än du använder. Om du är osäker på hur stort förråd du behöver för din magasinering, så kan vår tabell på hemsidan hjälpa dig. Prova gärna!

Prisförfrågan

Vill du få en gratis offert på förråd?