Magasinering Örnsköldsvik

Magasinering av möbler och bohag – i Örnsköldsvik


Våra Partner företag erbjuder lokaler för magasinering i centrala Örnsköldsvik. Hos oss förvarar du ditt bohag i torra och säkra förråd, som naturligtvis kan anpassas storleksmässigt beroende på hur mycket yta för magasinering du behöver. Här kan du alltså stoppa undan allt från överblivna sängar till barnens skolböcker, och du kan känna dig trygg i att våra lokaler är torra, så att du inte behöver oroa dig för att dina magasinerade prylar blir fuktskadade eller får dålig lukt. Smidig magasinering för stort och smått mitt i Örnsköldsvik alltså!

Vi samlar aktörerna för magasinering


Våra partners erbjuder magasinering i Örnsköldsvik, med generösa öppettider (07-22) och förrådslokaler som är larmade utanför öppettiderna. Lokalerna är som sagt torra och rena, och förfogar över ett säkerhetssystem med flera höjdpunkter. Däribland elektroniskt passersystem som registrerar varje person som går in och ut i lokalen, samt kameraövervakning som ger ytterligare en nivå av säkerhet. Efter öppettiderna är lokalerna självklart larmade. Hos oss kan du även försäkra dina saker för de händelser som inte täcks av hemförsäkringen, vilket ger ytterligare trygghet.

Hyra förråd för magasinering


När du vill hyra ett förråd för magasinering hos oss i Örnsköldsvik gör du det enklast genom att använda vår prisförfrågan, som är både smidig, snabbt och lättförståelig. Där kan du bland annat se hur stora våra olika förrådsenheter är, samt välja vilken storlek du vill ha på ditt förråd. Om du tvekar på hur stor yta du behöver, kan du använda dig av vår tabell här på hemsidan, där kan du se hur stora förråden behöver vara för magasinering av olika stora bostäder och bohag. När du är klar med bokningen går det snabbt att få tillgång till ditt förråd.

Prisförfrågan

Vill du få en gratis offert på förråd?