Mc-förvaring Värnamo

Mc-förvaring i Värnamo kommun som är både trygg och billig


Du som motorcyklist vet hur svårt det är att få tag på ett förråd eller garage som håller för Mc-förvaring även vintertid. För dig skulle vi vilja informera om ett alternativ till dragiga garage där fukten gärna letar sig in, och där det egentligen känns ganska osäkert att ställa av din dyra hoj under vinterhalvåret. Låt oss presentera Storagefinder, vi hittar en aktör åt dig i Värnamo kommun! Hos oss står din mc säkert under hela året, i modernt utrustade lokaler som är torra, varma och rena.


Mc-förvaring som är både smidig och smart


Just säkerheten tar alla våra partners väldigt seriöst, och vi har därför utrustat våra förrådslokaler med elektroniska passersystem, där du som kund får en personlig kod som ger dig tillgång till lokalerna. Ingen som inte har någon kod kommer in i lokalen. Vi har även kameraövervakning för en extra säkerhetsnivå. Självklart är våra lokaler även larmade. Moderniteten fortsätter med torra, uppvärmda förråd där du inte behöver oroa dig för fuktskador när du ska ta fram hojen på våren.

Välj förråd i olika storlekar för mc-förvaring

I våra lokaler i Värnamo kommun kan du välja mellan förråd av olika storlekar, så att du kan förvara inte bara din motorcykel där, utan även andra grejer, som mc-kläder, bildäck och varför inte slalomskidorna och julpyntet när du ändå är igång? Så när du vill boka ett förråd för mc-förvaring hos oss i Värnamo klickar du dig snabbt vidare till vår onlinebokning, väljer storleken på ditt förråd, samt tillträdesdatum, och inom en liten stund har du en bekräftelse från oss.

Prisförfrågan

Vill du få en gratis offert på förråd?